2019. március 24.   Mai névnapok: Gábor, Karina
Vendégkönyv aláírása
* Név:

* E-mail:

Honlap:


* Szöveg:* Szó hitelesítés:
Hitelesítéseképpen írd be a képen látható karaktersort a szövegmezőbe.
(Figyelj a kis és nagybetűkre!)Új kód kérése


* A csillaggal jelölt adatok kitöltése kötelező.
2016. január 22. @ 01:59:44
Dear Rotarian,

I am a Rotarian living in Washington State, USA and an active member of the Port Orchard Rotary Club and District 5020. I am asking for your assistance on a club project. I am attempting to create a large banner that will be displayed in our club meetings that showcase and honor the 29 Rotary Exchange Students that the Port Orchard Rotary Club has hosted. I am attempting to get a club banner from each sponsoring club that has sent us a Rotary Exchange Student. Our Club Records show that a young person named Krisztina Kondor was sponsored by your club as a Rotary exchange student for the year 1998/1999. Unfortunately, we do not have a banner from your club. I would very much appreciate it if you could possible mail your club banner to me. My intention is to showcase and honor the exchange students that have been part of our club from all over the world. On each club banner, we will put that student’s name, the year that were an exchange student and their host families here in Port Orchard. We would also like to put their picture/Rotary business card on the banner if they can be obtained.
I would greatly appreciate your assistance and would gladly reimburse you for any expense incurred.
Yours in Rotary,

Bob Cairns
Port Orchard Rotary Club
Past President 1999-2000
Assistant Governor 2006-2009
Past District Scholarship Chairman
Past Rotary Peace Scholarship Chairman
E mail: bobandchriscairns@wavecable.com
Írta: Robert Cairns
E-mail: bobandchriscairns@wavecable.com
Honlap: Request for Assistance
2015. szeptember 02. @ 18:12:47
Van egy pár dokumentumom Szent-Györgyi Albertról. Milyen elérhetőségen léphetek kapcsolatba Önökkel?
Tisztelettel: Szemenyei Sándor Békéscsaba
30 3729131
Írta: Dr Szemenyei Sándor
E-mail: szemenyei46@t-online.hu
2014. május 14. @ 09:03:37
Tisztelt Hölgyem/Uram!

Kothencz Gyula vagyok, a Salzburgi Egyetem doktorandusz hallgatója. Kutatási munkámhoz gyűjtök adatokat Szeged zöldterületeiről. Ehhez kapcsolódóan szeretném segítségüket kérni. Lenne rá lehetőség, hogy a lenti linket, amely a feladatomat elősegítő kérdőívre mutat, továbbítanák a klub tagjai részére. Ha a tagoknak van néhány szabad perce, feladatom elvégzéséhez nagyban hozzájárulnának a kérdőív kitöltésével, valamint a link, Szegedet jól ismerő barátaiknak, rokonaiknak, ismerőseiknek történő továbbításával. A kérdőívvel személyes adatokat nem gyűjtök, a kitöltő személy azonosítása nem lehetséges.

https://docs.google.com/forms/d/1DG7In07U75bM_pgKe3BERj-HLGIJMfRHGG1QAiw4O6w/viewform?usp=send_form

Az Ön és a tagok segítségét megköszönve:

Kothencz Gyula
Doktorandusz
Salzburgi Egyetem
Írta: Kothenc Gyula
E-mail: gyula.kothencz@sbg.ac.at
Honlap: http://www.zgis.at/index.php/en/
2013. augusztus 05. @ 14:30:44
Tisztelt Rotarysták, kedves Szervezők!

Hegedűs Dóra édesanyja vagyok, aki volt olyan szerencsés, hogy részt vehetett a júniusi mórahalmi-ásotthalmi gyerektáborukban. Ezúton szeretném ismét megköszönni a lehetőséget.
Dórám számára ez volt élete első "bentlakásos" nyaralása, így nagy izgalommal, lelkesen csomagolta a bőröndjét. A szeme csak akkor csillogott jobban, amikor tele élménnyel hazajött. Szerencsére hamar barátokra talált, így gyorsan eltelt a hét. Imádta a strandolást, a biciklitúrát, a hajókirándulást, a nyomdalátogatást, a csapatversenyeket, a jégkrémeket...
Köszönet a szervezőknek a változatos programokért, köszönet a pedagógusoknak, amiért vigyáztak rá. Külön köszönet a Rotaract-osoknak, hogy még az UNO kártyacsatákba is aktívan beszálltak...
Kívánom, hogy a hagyomány folytatódjon és a lányomhoz hasonlóan még sok gyerek nyaralhasson táboraikban a jövőben is. Munkájukat köszönve,
Üdvözlettel:

Hegedűs Mónika
Írta: Hegedűs Mónika
E-mail: hegedus.monika@hotmail.com
2013. július 10. @ 09:48:41
Tisztelt Rotarysták, Táborszervezők!

Hegedűs Dóra Regina édesanyja vagyok, aki részt vehetett a múlt heti mórahalmi táborukban. Ezúton szeretném ismételten megköszönni a lehetőséget.
10 éves leányom számára ez volt élete első "bentlakásos" tábora, ahová nagy izgalmakkal készült és rendkívül feldobódva érkezett haza. Imádta a programokat: a strandolást, a rókavadászatot, a bicikli túrát, a vicces vetélkedőket, a hajókirándulást, a nyomdalátogatást, a jégkrémeket stb.. Szerencsére hamar összebarátkozott a társasággal is, ami nagyon fontos, hiszen most kellett először ismeretlen gyekekek között is helyt állnia.
Köszönet a pedagógusoknak, hogy vigyáztak rá, és külön köszönet a Rotaract-os fiataloknak, hogy még az UNO kártyacsatákba is beszálltak :)
Élményekben gazdag 1 hét volt, gyorsan elrepült, elismerésem a szervezőknek a változatos, tartalmas progamokért!

Üdvözlettel:

Hegedűs Mónika
Hegedűs Dóra anyu
Írta: Hegedűs Mónika
E-mail: hegedus.moni@t-online.hu
2013. január 22. @ 19:54:21
Tisztelt Rotary Club, Szeged!

Támogatási kérelmünket szeretném kiegészíteni.:
Alapítványunk a 2012-es évben közel 4 millió forint támogatást adott ki különböző intézményeknek és magánszemélyeknek. Ez az összeg nagyrészt meleg ebédekből tevődik össze, amit adagonként 550,- forintban könyvelünk el. Alapítványunk ennek ellenére sem zárta mínusszal a 2012-es évet. 1-2 héten belül elkészül a közhasznúsági jelentésünk amit kérésre szívesen az Önök rendelkezésére bocsájtunk. A támogatásokat kizárólag önerőből finanszíroztuk a Kapocs Ételbárnak köszönhetően. Támogató partnereink a Kapocs Ételbár megnyitásában segédkeztek, amit azóta is felelősségteljesen és nyereségesen vezetünk. Ennek köszönhetően tudunk minden nap 50-60 gyermeknek térítésmentesen ebédet biztosítani. A Kapocs Ételbár dolgozói között vannak fizetett alkalmazottak, de a kuratórium önkéntesen végzi feladatait. A Kapocs Ételbár az országban egyedül álló módon üzemel, így képes megteremteni az üzemeltetésével felmerülő összes költséget és a kiadott támogatásokat is fedezi.
Most Az Egy Ebéd Egy Esély Közösségi ház megnyitásához kérünk segítséget, ami 60 gyermek iskolai felkészülését fogja segíteni, hogy egy megfelelő képesítés megszerzésével az Ő gyermekeiket már ne kelljen támogatnunk. Természetesen a közösségi ház üzemeltetéséhez is kész a tervünk. Biztosítom Önöket, hogy esetleges támogatásukat 100 %-ban a közösségi ház berendezésére fordítjuk, amit bizonyítani is tudunk.
2012-es munkáinkról, támogatásainkról referenciát a következő vezetőktől kérhetnek:

Garami István Igazgató 0662/ 547-014
Szegedi, Ipari, Szolgáltató, Szakképző és Általános Iskola József Attila Tagintézménye 6723 Szeged, Gyík utca 3. Naponta 10 fő gyermek meleg étkezését biztosítjuk.

Virágh József Vezető 0630/611 9430
Gyermekjóléti Szolgálat 6723 Szeged, Sás utca 2.
A Központ összes táborának étkeztetését vállaltuk, így térítésmentesen tudták kiajánlani a rászoruló családoknak a táborozást. Továbbá Naponta 15 helyet biztosítunk számukra (saját hatáskörükben választják ki mely családok étkezhetnek nálunk)

Novkov Veszelinka Szociális Osztály Vezető 0662/ 564-267
Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatal
6720 Szeged, Széchenyi tér 10-11. Pályázatot írtunk ki amiben rászoruló embereknek adunk 388,- forintért ebédet, ezzel segítve napi gondjaikon.( Önkormányzati várólistán jelen pillanatban is 1500 ember van) Az Önkormányzat 2012 december 01-én preferált szervezetté nyilvánította alapítványunkat a városért tett munkánkért.

Szögi Nándor Technikai Vezető Pick Szeged handball team 0670/ 387 8234
Napi 14 fővel támogatjuk az utánpótlást. ( azon gyerekek akik nem szegedi lakosok és a lakhatásuk biztosítása mellett étkezésre nem, vagy csak kevés jut.)

Magyar Máltai Szeretetszolgálat Hajléktalan Kórháza. Előállítási költségen szállítunk minden nap a kórházba ebédet ezzel segítve munkájukat.
Felvilágosítást Gulyás Nikolettánál kérhetnek a projektről: 0630/ 407 7437

Minden vezetővel személyesen beszéltem, és biztosítottak, hogy mindenben állnak az Önök rendelkezésére.

Kérem ha bármi kérdésük merülne fel, keressenek a 0670 / 948 1899 számon.

Tisztelettel, Róvó Richárd
Írta: Róvó Richárd
E-mail: egyebedegyesely@gmail.com
Honlap: www.egyebedegyesely.hu
2013. január 21. @ 11:36:12
Tisztelt Rotary Club Szeged!

Társadalmi szerepvállalásuk tiszteletre méltó, és ezért szeretnénk a segítségüket kérni.

Mi, az Egy Ebéd Egy Esély Gyermekétkeztetési Közhasznú Alapítvány Kuratóriumának Tagjai
hivatásunknak tekintjük a környezetünkben élő nehéz sorsú családok megsegítését.

2012 februárjában kezdtük meg munkánkat, így mint azt gondolom Önök is tudják
egy évig nem pályázhatunk és két évig nem kérhetjük az Adózó Állampolgárok adó 1%-át.
Ezért nekünk kell megteremteni annak feltételeit, hogy hatékonyan és kézzelfoghatóan segíthessünk
azokon a családokon akiknek néha mi vagyunk az utolsó reménye, hogy meleg étel kerülhessen az asztalukra. Naponta önerőből már 50 gyermeknek adunk térítésmentes ebédet és az új pályázatunk 150 embernek ad kedvezményes étkezéshez lehetőséget. (388/ adag)

Szeged Városa preferált szervezetté nyilvánította alapítványunkat, így kedvezményesen bérelhettük ki a Szeged, Vértói út 3. szám alatt található 173 m2-es ingatlant közösségi házunk kialakításához.
Ebben a közösségi házban 60 gyermekkel tudunk foglalkozni. Ezen hátrányos helyzetű gyermekeknek segítjük az iskolai felzárkóztatásukat és bevonjuk őket az étkeztetési támogatásunkba.

Amiért az Önök segítségét szeretnénk kérni:
A közösségi ház berendezése és a gyermekek tanulását és szórakozását segítő eszközök értéke körülbelül 1500.000,- forint. Ebből ha bármekkora részt az Önök gyűjtőakciójából elő tudunk teremteni, az hatalmas segítség lenne.

Segítő szándékukat előre is köszönjük!Tisztelettel,
Róvó Richárd
Írta: Rovo Richard
E-mail: egyebedegyesely@gmail.com
Honlap: www.egyebedegyesely.hu
2012. szeptember 07. @ 10:34:39
Kedves Rotarysok!

Ezúton szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy már évek óta a Rotary - sátorban tölthetem el a Halfesztiválon a szombati napot.
Az összes résztvevő közül a Ti sátratok a legszínvonalasabb, részvételetek és vendégeitek részvétele valóban emeli a rendezvény színvonalát.
Nem tudom, hogy mi lehet az oka, de évről-évre jobban érezzük magunkat és reméljük, hogy ez így is marad még hosszú éveken keresztül.
Az idén kiemelkedően finomra sikerült a szegedfishes halászlé, köszönet a főzőmesternek!
Írta: Császár Gábor
E-mail: csaszar@naturalstone.hu
Honlap: www.naturalstone.hu
2012. március 17. @ 04:26:07
szervusz kedvesek barátaim,
nem tudom ha ön emlékeznek nekem, de minden nap én emlékszem a rotary szeged-tizsa, a enyem cserediák éve, és mindazt, éltem Szegeden.
én is nem tudom ha köszönetet mondom elég , ha nem itt van a enyem köszönet még egyszer : NAGYON KÖSZÖNÖM ROTARY-MAGYAR-CSÁLADÓM. nagyon szeretlek mindenkinek!
szeretném, ha minden jól.
ne feledkezzünk meg a brazil lany cserediák, aki szereti mind a Rotary szeged, és nem tudja írni magyarul már
sok sok puszi!!
ps: Szabolcs dont get crazy with the exchangers (:
Hiányzol minden

Marina Micheletti Padovan - Marilia-sp (Brazil)
exchange year -2009/2010

(i hope you can understand my terrible hungarian)
Írta: Marina Micheletti Padovan
E-mail: marina.padovan@hotmail.com
2012. február 28. @ 18:43:22
Greetings. I am a member of Rotary in Annapolis, MD, USA and will be traveling to Hungary in two weeks. My son, Andras Lincoln (24), will be living in Budapest for a year and working there as well as in Duncavarsany in the church and community with Dr. Zoltan Bona. He has become quite familiar with the language and is intending to immerse himself in our heritage as much as possibIe. I would like very much to visit a Rotary meeting in Szeged if you would please let me know of the time of your meetings and if I would be allowed to do so. It is my understanding that there is a dinner on the 26th that might be an opportunity to meet others as well.
I have been told that your Club sponsors an exchange student from Ponte Vedra, Florida...which is very exciting for me since that is my home where I was born and raised.
Thank you for your response to my email.
Nancy Lincoln Reynolds
Associate Pastor
Woods Presbyterian Church
Severna Park, MD 21146
410-647-2550[/i]
Írta: Nancy M Lincoln
E-mail: nreynolds@woodschurch.org
Honlap: www.woodschurch.org
2012. január 08. @ 09:42:51
Tisztelettel csodálom az eddig munkájukat !
Szükségem lenne a segítségükre!
Írta: Biacsi Erzsébet
E-mail: biacsierzsebet@invitel.hu

Szegediek Rotary Clubja Alapítvány | Adószám: 18478310-1-06 | Bankszámlaszám: CIB Bank Zrt. 10700062-42654908-51100005
Rotary International: www.rotary.org | Rotary Magyarország: www.rotary.org | Készítette: Evista Kft.